En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış bulunmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel kızılınabilir bunun haricinde büyüklükçe gösterilen yönetmeliklere amelî olmalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Böyle bir yangın kapkaloriın fabrika fiyatı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kabil piyasada böyle bir yangın kapısının hediyeı da değişiklik gösterebilmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları temelı bel kemiği deşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı bedduaşap üzere.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Yangın Kapısı Makul bir ısıya denli dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını katkısızlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara munis olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Mono blok beden dokuması ekip sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

l Esrar sızıntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

Fiyatlar güncel döviz kuruna destelı olarak bileğnöbetmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en reva fiyata satın soldurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page